els nostres valors

#4 Feliços treballant

Els valors de sempre

Ment conscient en cos conscient

"Work is love made visible"
Kahil Gibran
Poeta libanes
Joaquín Sorolla - La meva dona i les meves filles al jardí
Joaquín Sorolla - Cosint la vela

Els valors de sempre

  • Dediquem molta energia a la nostra feina. És una part molt important de la nostra vida. Invertim moltes hores per finalitzar una tasca crítica, resoldre un problema important o satisfer una necessitat urgent d’un Client. Però no valorem les llargues hores sense motiu. Qualsevol esforç addicional resulta desaprofitat si no ens duu als resultats adients, que han de ser mesurats i avaluats. Retem comptes d’això i no del temps que hi dediquem.
  • Som perseverants. No claudiquem. Els fracassos són regals d’aprenentatge. Ens aixequem les vegades que sigui necessari per a assolir els nostres objectius i somnis.
  • Fem tot allò que calgui per tirar endavant la feina i aconseguir el nostre propòsit. No se’ns cauen els anells per realitzar tasques que no apareixen a la descripció del nostre lloc de treball..
  • Som frugals amb nosaltres mateixos, però generosos amb els altres. Aconseguim més amb menys. Les restriccions generen enginy, creativitat i nous recursos.
  • Evitem els privilegis. És una obligació per als que tenen l’honor de liderar la nostra organització.
  • Som molt respectuosos amb el temps dels altres, mesurem una comunicació, una petició o un correu electrònic abans d’enviar-los. Mai fem servir un correu per “guardar-nos les espatlles” o per evitar responsabilitats. Mai ens excusem en una responsabilitat mal definida.
Joaquín Sorolla - Vaixells avarats

Ment conscient en cos conscient

  • És conegut que l’estrès continuat causa malalties greus. Cuidem de la nostra salut i la dels nostres companys. Fomentem i promovem la vida saludable. Sans serem més feliços i la nostra feina serà més profitosa. Som feliços veient als nostres grans en plena forma física i mental i mantenint els seus propòsits vitals sòlids i renovats. Això és un orgull i una guia per a nosaltres i lluitarem per aconseguir-ho.
  • També sabem riure i gaudir a la feina. Això ens ajuda a mantenir la perspectiva. El món té problemes molt més greus que els nostres. No val la pena enfadar-se amb ningú.
  • Estar present per als nostres éssers estimats és la nostra tasca més important. La nostra feina no pot ser un impediment per gaudir de la vida en família. Hi ha moments en què es fa difícil, pèro han de ser l’excepció.