els nostres valors

#2 P2P: People to people

La Regla de Platí

La nostra integritat no té preu

"On ne voit bien qu’avec le coeur. L’essentiel est invisible pour les yeux."
Antoine de Saint-Exupéry
Escriptor

La Regla de Platí

  • No estem al B2C ni al B2B. Estem al P2P, al People-to-People. Al centre de la nostra activitat estan les persones. Quan el nostre Client és una empresa o una institució, no oblidem mai que darrere hi ha persones.
  • Tractem a tothom amb bondat i respecte. Apliquem la Regla de Platí: tractar a les persones com elles volen ser tractades. Demostrem empatia i comprensió per la situació dels altres. Potser no recordaran allò que els vam dir o vam fer, però sí recordaran com els vam fer sentir.
  • Comuniquem amb classe i elegància. Sabem estar en cada moment. Des de la humilitat i el desig de servir. No tolerem l’arrogància ni la supèrbia. Ni en nosaltres, ni en els altres.
  • Abracem la diversitat de tot tipus, en especial la de gènere, racial, ètnica i cultural de les persones que treballen a la nostra companyia i amb les que ens relacionem. No només ho considerem un deure moral i ètic, tenim el convenciment que ens fa més feliços, enriqueix les nostres vides, millora la qualitat de la nostra feina i fa més pròspera la nostra companyia.

La nostra integritat no té preu

  • Diem el que pensem i fem el que diem. Ni fem teatre ni demanem a ningú que el faci. Alhora som conscients que la perfecció és impossible d’assolir per a la majoria dels mortals. Tot i així, fem esforços extraordinaris per mantenir els nostres pensaments, paraules i accions en harmonia. Si alguna vegada rellisquem, ens ho recordem amb estima i admetem l’error.
  • La integritat es tradueix en la màxima transparència a les nostres relacions. No manipulem ni encobrim, no maquillem els resultats dolents. No hi ha trucs, ni tripijocs ni lletra petita. I per descomptat, no mentim mai, ni tolerem que altres menteixin. Diem les coses com són, encara que ens siguin perjudicials. La nostra integritat no té preu.
  • Mostrar-nos tal com som, oberts i vulnerables, és la manera directa de guanyar confiança entre nosaltres i construir relacions sanes. Evitem les xafarderies. Només comentem d’un company allò que li diríem a la cara.