Llibre de cultura
"La bondat, a la llarga, resulta sempre rendible"
Ma Àngels Vallvé i Ribera
Fundadora i Presidenta Agent de Canvi i Borsa i Notària

Presentació

Aquest Llibre expressa la nostra cultura. Descriu com i perquè fem les coses. L’hem escrit per a nosaltres, perquè ens orienta i dona sentit al nostre treball de cada dia.

Les pàgines que segueixen són molt més que una declaració d’intencions. Són una expressió dels valors de la nostra companyia, que esdevenen rellevants amb els afers diaris de cadascun de nosaltres. Compartir les nostres creences més profundes ens fa feliços i alhora ens obliga a ser coherents en tot moment.

Un Llibre de Cultura es fa realitat en aplicar aquests principis i reclamar el seu compliment envers els altres i un mateix, quan no es respecten. El que està imprès en aquest document només té sentit si tenim el coratge de recordar-nos-ho els uns als altres. No som perfectes i a vegades ens podem equivocar. Tanmateix, si tenim clars els nostres valors, serem capaços de tornar sempre al bon camí i millorar dia a dia. Per descomptat que aquest Llibre recull profundes i legítimes aspiracions. Reconeixem obertament que tenim tot un camí per recórrer, però aquestes guies d’aspiracions també les hem extretes del nostre ADN, no ens les hem inventat.

El nostre tarannà quotidià ens defineix com a companyia. Llegir i integrar aquests principis, inspirats pel llegat de la nostra fundadora, Maria Àngels Vallvé i Ribera, d’enorme coratge, bondat i voluntat de servei, serà la nostra brúixola al mig de la boira. Tres empreses diferents, GVC, Gaesco i Bankia Bolsa, han convergit per tal de projectar-se en el futur amb el propòsit i els valors comuns que exposem a continuació.

el nostre propósit

Conrear la prosperitat mitjançant la inversió conscient

Mississippi River
"El capitalisme financer no és una finalitat en si mateix, sinó un mitjà per promoure la inversió, la innovació, el creixement i la prosperitat."
Mark Carney
Exgovernador del Banc d’Anglaterra

La nostra raó de ser

GVC Gaesco té per objectiu que les persones, famílies i empreses prosperin en tots els sentits mitjançant la inversió conscient. En primer lloc, treballem per tal de generar benestar financer per a tots ells. Tot i que, reconeixem la transcendència dels diners a les nostres vides, volem que la nostra feina també contribueixi a la seva realització personal.

Què és una inversió conscient?

La inversió conscient per a nosaltres té una doble accepció. D'una banda, vol dir que els nostres Clients prenen les seves decisions amb un coneixement adient dels actius i valors en els quals inverteixen, i amb una clara consciència de les seves circumstàncies personals i les del context socioeconòmic i dels mercats financers, amb una perspectiva àmplia i de llarg termini. Aquest enfocament permet veure més enllà del retorn econòmic a curt termini, i valorar adequadament totes les conseqüències d'una inversió en la prosperitat dels nostres Clients i a cada moment del seu cicle vital.

D'altra banda, inversió conscient significa que els actius i valors en els quals inverteixen els nostres Clients compleixen amb alts estàndards d'ètica i sostenibilitat. Procurem que les inversions envers les quals orientem als nostres Clients esdevinguin, d'una manera o una altra, motor de progrés econòmic i social equilibrat i, per tant, generin un impacte indubtablement positiu, no només en aquells qui inverteixen, sinó també en la societat i en el medi ambient.

Existim per conduir aquestes dues accepcions de la consciència a la inversió, per tal d’assegurar la millor utilització dels diners. Així doncs, volem contribuir humilment a la recuperació de l’ànima i el sentit de la industria financera, un sector clau pel benestar de les persones i el desenvolupament econòmic, a més de poder influir de forma notable en la salvaguarda del planeta.

"On ne voit bien qu’avec le coeur. L’essentiel est invisible pour les yeux."
Antoine de Saint-Exupéry
Escriptor


Avís Legal | Política de Galetes